Bereiding

Stoof de ui met de paprikablokjes 10 minuten zacht in wat olie. Voeg dan de knoflook toe en bestrooi met 1,5 eetlepels kerriepoeder. Schenk er de bouillon bij en breng aan de kook. Laten koken tot alles gaar is. Mix de groenten tot een sausje. Laat nog even inkoken en kruid af met peper en zout.

Stoof ondertussen de venkelblokjes in wat olie beetgaar.

Kook de tagliatelle volgens receptuur in licht gezouten water (verse pasta ca. 4 min.).

Stoof de venkelblokjes in wat olie beetgaar. Kruid de scampi's met de overige kerriepoeder, parikapoeder, peper en zout. Voeg de scampi's toe bij de venkelblokjes zodra je de pasta in de kookpan doet. Dan is alles gezamenlijk gaar. Bak in enkele minuten gaar. Voeg eventueel nog wat olijfolie toe. Voeg het geheel bij de currysaus.

Kook als allerlaatste de courgettenoedels 2 min.in gezouten water. Laat ze schrikken onder koud water en uitlekken. Meng pasta en courgettepasta onder elkaar.

Verdeel de courgettepasta over de borden. Schep er de scampi-venkel-currysaus over.